Ontwerp en uitvoering naar wens en op maat

Interieur-ontwerp-schaalmodel

Een op maat gemaakt interieur. Voor velen een wens en die kan uitkomen. De kleuren, materialen, vormen en maten passen precies bij de gewenste unieke stijl, afgemeten op het huis. Lijfhout ontwerpt en maakt alles op maat. Marco komt graag gratis en vrijblijvend bij u op de thee om uw wensen te bespreken en aan te vullen met zijn eigen ideeën. Voor een betaalbare prijs want Lijfhout ontwerpt naar budget. Met een uniek resultaat tot gevolg waarmee we het verschil kunnen maken.

Contact

Lijfhout Den Haag

Marco de Groot

E = marco@lijfhout.nl

T = 06 39 33 44 52

over Marco

Timmerman

‘Timmerman’ was het beroep van mijn vader, ik ben opgegroeid met de geur van hout en het geluid van een zaag. Toen ik 8 jaar was riep ik al dat ik meubelmaker wilde worden. Op mijn tiende veranderde dit idee in fotograaf. Er volgde een opleiding tot hovenier waarna ik naar de school voor fotografie ging. Pas na 25 jaar autonoom fotograaf geweest te zijn besefte ik dat mijn eerste idee om meubelmaker te worden, zo slecht nog niet was.

Door mijn passie voor watersport en houten boten koos ik voor een opleiding voor ambachtelijk timmerman in de botenbouw. Mijn eindproject was een stoel geïnspireerd op de voorsteven van een boot. Hieruit is het idee van Lijfhout geboren. Houten producten gemaakt volgens de technieken uit de botenbouw. Kernwoorden zijn: rond, schuin en massief hout. Mijn inspiratie vind ik in de watersport; een kiel als basis, de welving van een boeg, de vorm van een zijzwaard. En natuurlijk de geur van hout.